Difference between revisions of "A véleménynyilvánítás és a szólás szabadsága, valamint az információhoz való hozzáférés"

From Hurraki - könnyen érthető kommunikáció
Jump to navigation Jump to search
(Új oldal, tartalma: „A véleménynyilvánítás és a szólás szabadsága, valamint az információhoz való hozzáférés (21.cikk): Mindenkinek joga van az információkhoz. Ezt az orsz…”)
 
 
Line 1: Line 1:
A véleménynyilvánítás és a szólás szabadsága, valamint az információhoz való hozzáférés (21.cikk): Mindenkinek joga van az információkhoz. Ezt az országoknak kell biztosítaniuk. Fontos, hogy közlést a fogyatékkal élő emberek megértsék. Például, egy siket embernek jelnyelvvel kell beszélgetni.
+
A véleménynyilvánítás és a szólás szabadsága, valamint az információhoz való hozzáférés (21.cikk): Mindenkinek joga van az információkhoz. Ezt az országoknak kell biztosítaniuk. Fontos, hogy a közlést a fogyatékkal élő emberek megértsék. Például, egy siket emberhez jelnyelven kell beszélni.
 
Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv
 
Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv

Latest revision as of 19:52, 6 January 2018

A véleménynyilvánítás és a szólás szabadsága, valamint az információhoz való hozzáférés (21.cikk): Mindenkinek joga van az információkhoz. Ezt az országoknak kell biztosítaniuk. Fontos, hogy a közlést a fogyatékkal élő emberek megértsék. Például, egy siket emberhez jelnyelven kell beszélni. Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv