Difference between revisions of "Egyenlőség és hátrányos megkülönböztetéstől való mentesség"

From Hurraki - könnyen érthető kommunikáció
Jump to navigation Jump to search
(Új oldal, tartalma: „Egyenlőség és hátrányos megkülönböztetéstől való mentesség (1.cikk): Minden országnak védenie kell a fogyatékkal élő embereket. Nem szabad hátrányosa…”)
 
 
Line 1: Line 1:
Egyenlőség és hátrányos megkülönböztetéstől való mentesség (1.cikk): Minden országnak védenie kell a fogyatékkal élő embereket. Nem szabad hátrányosan megkülönböztetni. A hátrányos megkülönböztetés azt jelenti, hogy rosszabbul bánnak egy emberrel, azért mert ő más.
+
Egyenlőség és hátrányos megkülönböztetéstől való mentesség (5.cikk): Minden országnak védenie kell a fogyatékkal élő embereket. Nem szabad hátrányosan megkülönböztetni a fogyatékkal élőket. A hátrányos megkülönböztetés azt jelenti, hogy rosszabbul bánnak egy emberrel, azért mert ő más.
 
Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv
 
Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv

Latest revision as of 18:26, 6 January 2018

Egyenlőség és hátrányos megkülönböztetéstől való mentesség (5.cikk): Minden országnak védenie kell a fogyatékkal élő embereket. Nem szabad hátrányosan megkülönböztetni a fogyatékkal élőket. A hátrányos megkülönböztetés azt jelenti, hogy rosszabbul bánnak egy emberrel, azért mert ő más. Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv