Difference between revisions of "Oktatás"

From Hurraki - könnyen érthető kommunikáció
Jump to navigation Jump to search
(Új oldal, tartalma: „Oktatás (24.cikk): Minden embernek joga van a tanuláshoz is a fejlődéshez. A fogyatékos gyerekeknek joguk van együtt tanulni a nem fogyatékos gyerekkel. Ehhez az…”)
 
 
Line 1: Line 1:
Oktatás (24.cikk): Minden embernek joga van a tanuláshoz is a fejlődéshez. A fogyatékos gyerekeknek joguk van együtt tanulni a nem fogyatékos gyerekkel. Ehhez az országok segítségtő eszközöket biztosítanak. Például akadálymentesítést, és több időt a feladatokhoz.
+
Oktatás (24.cikk): Minden embernek joga van a tanuláshoz is a fejlődéshez. A fogyatékos gyerekeknek joguk van együtt tanulni a nem fogyatékos gyerekkel. Ehhez az országok segítségítő eszközöket biztosítanak. Például akadálymentesítést, és több időt a feladatokhoz.
 
Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv
 
Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv

Latest revision as of 19:48, 6 January 2018

Oktatás (24.cikk): Minden embernek joga van a tanuláshoz is a fejlődéshez. A fogyatékos gyerekeknek joguk van együtt tanulni a nem fogyatékos gyerekkel. Ehhez az országok segítségítő eszközöket biztosítanak. Például akadálymentesítést, és több időt a feladatokhoz. Forrás: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0700092.tv